برتری های دستگاه تصفیه آب نسبت به آب معدنی ؟

برتری­های آب تصفیه شده توسط دستگاه­های تصفیه آب :

  1. بعضاً مشاهده شده است که عده­ای سودجو، اقدام به تولید و توزیع آب غیر بهداشتی بعنوان آب معدنی می­کنند. با استفاده از دستگا­های تصفیه آب، اطمینان حاصل می­کنید که آب مصرفی خانواده از روش­های کاملاً بهداشتی تولید می­شود و خودتان بر کیفیت آن نظارت دارید.
  2. نگهداری آب در بطری های پلاستیکی احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می­دهد. مخصوصاً در صورت نگهداری بطری‌های آب در معرض نور خورشید، موادی از پلاستیک به آب نفوذ می­کند که سرطان­زایی آنها به اثبات رسیده است. این در حالی است که بسیاری از کسبه، بطری­های آب را در خیابان­ها و پیاده­روهای مقابل فروشگاه­ها و در معرض نور خورشید قرار می­دهند.
  3. برخی از تولید­کننده­ها جهت افزایش ماندگاری آب بطری، از مواد نگهدارنده استفاده می­کنند. در نتیجه خلوص آب­های بطری محل تردید است.
  4. حمل و نقل و نگهداری آب­های معدنی نیازمند صرف انرژی، زمان و هزینه زیادی است.اما تصفیه آب اینگونه نیست.
  5. زباله های حاصل از بطری­های آب معدنی، غیر قابل تجزیه بوده و باعث آلودگی محیط زیست می­شوند.
  6. بخش اعظمی از بهای آب معدنی­ها، در واقع هزینه­ های بسته بندی و توزیع آنهاست که از مشتری دریافت می‌گردد.
  7. و در آخر اینکه اگر قیمت هر بطری آب معدنی را بطور متوسط 400 تومان در نظر بگیریم و مصرف هر نفر در روز فقط جهت آشامیدن دو بطری باشد هزینه آب شرب هر نفر 800 تومان در روز و هزینه فقط آب شرب یک خانواده 4 نفره در روز 3200 تومان در روز و به عبارتی 1168000 ( یک میلیون و صد و شصت و هشت هزار تومان ) در سال خواهد شد! خودتان قضاوت کنید.

علت مزه بهتر چای ، قهوه و نوشیدنیها با آب تصفیه شده چیست؟

آب حلالی طبیعی و عنصری عالیست که به بهبودی مزه و بوی چای و قهوه کمک شایانی می نماید و مقدار رسوبات ، فلزات سنگینی موقتی در آب به وجود بوی نامطبوع کمک می کند برای مثال در قهوه و چای اینطور است
هرچه نسبت به رسوب را در آب بالا باشد ، قابلیت حلالیت کمتر می شود . وقتی رسوب در آب آشامیدنی کمتر باشد بوی چای و قهوه بهتر است . در مورد غذای پختنی هم این مسئله صادق است.

دستگاه تصفیه آب چگونه کار می کند؟
این فیلتر  بر اساس فعالیت ترکیبی رزین و کربن فعال عمل می کند. روند تصفیه آب بر اساس 5مرحله انجام می شود:

مرحله 1 : تصفیه قوی قبل از تصفیه اصلی
آب از یک فیلتر شبکه ای بسیار ظریف عبور می کند.

مرحله 2: تصفیه از طریق تبادل یونی :
در این مرحله رزین با تبادل یونی از مقدار رسوبات کربنی کاسته همچنین از مقدار آلومینیوم و فلزات سنگین مشخص مانند (سرب و مس) را هم کاهش می دهد.

مرحله 3: تصفیه از طریق کربن فعال :
کربن فعال شده به طور قابل ملاحظه ای موادی را که بر بو و مزه اثر دارند مانند (کلراین و ناخالصی های مواد آلی دار و سایر مواد سمی) کاهش می دهد.

مرحله 4: تصفیه قوی در پایان مراحل :
یک فیلتر شبکه ای ظریف، ذرات معلق ریز را می گیرد.
مرحله 5 : فیلتر ممبران آمریکائی در این مرحله ذرات فاضلاب را تا 10000/1 از بین می برد و آبی سالم را به شما می دهد.

کربن کلراین مواد سمی نا آلودگیهای ارگانیک را جذب کرده و مزه را بهبود بخشیده و بوی ناخوش را حذف و بر بی رنگی آب اثر می گذارد. کربن علاوه بر موارد فوق مجهز به یک مانع جهت جلوگیری از رشد باکتری هاست. رزین با تبادل یونی خود سختی آب را به طور موقت می گیرد چه در غیر اینصورت رسوب تشکیل می گردد. کربن همچنین باعث کاهش شدید سطح فلزات (الومینیوم مس و سرب) می گردد.

چه چیزی با دستگاه تصفیه آب  فیلتر می شود؟
کربن کلراین مواد سمی نا آلودگیهای ارگانیک را جذب کرده و مزه را بهبود بخشیده و بوی ناخوش را حذف و بر بی رنگی آب اثر می گذارد. کربن علاوه بر موارد فوق مجهز به یک مانع جهت جلوگیری از رشد باکتری هاست. رزین با تبادل یونی خود سختی آب را به طور موقت می گیرد چه در غیر اینصورت رسوب تشکیل می گردد. کربن همچنین باعث کاهش شدید سطح فلزات (الومینیوم مس و سرب) می گردد.

مدت تصفیه آب چقدر است ؟
مرحله تصفیه با توجه به انجام پنج مرحله تصفیه، حدود یک دقیقه به طول می انجامد

کارایی و فواید دستگاههای تصفیه آب RO چیست؟؟؟

جوشاندن آب را تصفیه نمیکند بلکه فقط املاح و مواد معدنی آب را میگیرد و میکروبها و باکتریها و ویروسها باقی میمانند

و جوشاندن آب در دراز مدت به شما آسیب وارد میکن زیرا بدن شما نیاز به املاح دارد  اما  دستگاه تصفیه آب  این شرکت

پس از تصفیه کامل آب در مرحله ششم از تصفیه ، املاح مفید را به آب تصفیه شده اضافه مینماید .

آب چشمه ها :

اگر آب  از  چشمه  خارج میشود  دلیل بر این نیست  که پاک و عالی بوده  و هیچ نوع آلودگی ندارد حتی بعضی از آبهای

 زیر زمینی بر اثر ورود سموم کشاورزی و ده ها سم دیگر دچار آلودگی بیشتر از آبهای جاری شده چون آبهای  زیر زمینی

 همچون یک منبع ، آلودگی را در خود نگه میدارند .

اثر بعضی از مواد سمی همچون فسفات و کلر و . . .  در دراز مدت نمایان میشود.

اگر قصد استفاده از آب معدنی را دارید به چند مطلب دقت کنید ::

الف ) بطری حاوی  آب معدنی پلاستیکی  بوده و  در اثر تابش آفتاب  و موارد دیگر  موجب آلوده شدن بیشتر آب میگردد و

سرطان زا است

ب ) آبی که در داخل بطری است از کجا پر شده ؟؟  آیا مطمعن هستید ؟؟؟؟

پ ) برآورد کنیداز نظر هزینه  آیا استفاده از آب معدنی برای شما به صرفه است یا استفاده از دستگاه تصفیه آب

تصفیه آب آشامیدنی

تصفیه آب آشامیدنی همیشه یکی از مهمترین دغدغه های بشر امروز بوده است. رشد جمعیت و توسعه صنایع مختلف ، آلودگی محیط زیست را به دنبال دارد و از این میان آلودگی آب یکی از مهمترین نگرانی هاست.


اما آیا روش های قدیمی و سنتی تصفیه آب آشامیدنی ، هنوز هم برای تولید آب آشامیدنی با بالاترین کیفیت ، مناسب است؟ یا اینکه برای حذف آلاینده هایی که در اثر توسعه صنایع وارد آب آشامیدنی ما می شوند ، نیاز به روشهای پیشرفته تری برای تصفیه آب داریم؟

احتمالا پاسخ دوم صحیح است. اما اجازه بدهید نگاهی داشته باشیم به روش های سنتی و قدیمی تصفیه آب آشامیدنی و آنها را با روشهای مدرن مقایسه کنیم. دو تا از رایج ترین و متداول ترین این روش ها ، جوشاندن و تصفیه آب به روش شیمیایی است. خواهیم دید که چگونه حتی پس از انجام این دو روش ، باز هم آلاینده های بسیاری در آب باقی خواهند ماند.

روش های سنتی تصفیه آب

1 – جوشاندن
از سالها پیش ، جوشاندن روشی برای ضدعفونی کردن و از بین بردن میکروارگانیزم های آب بوده است. جوشاندن اگر به مدت کافی باشد ، می تواند بسیاری از باکتری ها را از بین ببرد ، اما نه همه آنها را ! بسیاری از باکتری ها در اولین لحظات کشته می شوند اما برای کشته شدن بقیه نیاز به زمان بیشتری هست.

اشکالات روش جوشاندن آب برای ضدعفونی کردن آن:

» برای جوشاندن اندکی آب ، به مقدار زیادی سوخت و انرژی و همچنین تجهیزات نیاز است.

» آب بلافاصله پس از جوشاندن قابل استفاده نیست و نیاز به سرد شدن دارد

» در حین جوشاندن و همچنین سرد شدن آب ، مقداری از آب تبخیر شده و هدر می رود.

» آلاینده ها و ذرات محلول در آب ، با جوشاندن نه تنها از بین نمی روند بلکه با این روش آب تغلیظ هم می شود. لذا این روش فقط برای ضدعفونی کردن مناسب است نه تصفیه کامل آب و حذف آلاینده هایی نظیر نیترات و سرب.

» جوشاندن آلاینده های شیمیایی نظیر کلر را از بین نمی برد بلکه با وجود کلر در آب جوش ، آب طعم ماندگی و کهنگی نیز به خود می گیرد.

2 - روش های شیمیایی
برای ضدعفونی کردن اولیه آب دو ماده شیمیایی وجود دارد : ید و کلر . هردو ماده سبک و ارزان بوده و استفاده از آنها آسان است. ید در کشتن ویروس ها ، باکتری ها و تک یاخته ها موثر است. با این حال هرچه آب سرد تر باشد ، زمان بیشتری نیاز است تا ید اثر خود را بگذارد و آب را ضدعفونی کند. علاوه بر این از آنجا که ید در منابع طبیعی نظیر خاک وجود دارد ، لذا به طور طبیعی در آب یافت می شود ، بنابراین اگر ما نیز به صورت مصنوعی ید را به آب اضافه کنیم ، دوز آن در آب تغییر کرده و کم و زیاد می شود. علاوه بر این زنان باردار و بیماران تیروئید ، نباید آب حاوی ید را بنوشند. لذا استفاده از ید فقط برای تصفیه آب در کوتاه مدت استفاده می شود و تصفیه کردن آب با این ماده شیمیایی به مدت زمان بیش از سه ماه ، توصیه نمی شود. طعم ید نیز مناسب نیست و گاهی مجبوریم برای از بین بردن طعم بد آن ، به آب شکر اضافه کنیم!

ماده ضدعفونی کننده دوم ، کلر است. استفاده از کلر برای ضدعفونی کردن آب ، صرف نظر از نکات مثبت بسیاری که دارد ، دارای مضراتی نیز هست. از جمله مضرات کلرزنی ، به وجود آمدن محصولات فرعی به نام تری هالون متان ها هستند که امروزه احتمال سرطان زا بودن آنها بیش از پیش برما ثابت شده است. علاوه بر این کلر ماده ای بسیار سمی است و اگر بیش از اندازه وارد آب شود ، باعث بیماری هایی شده و به اندام های داخلی بدن آسیب های جدی می زند. همچنین کلر برای پوست و موی انسان نیز مضراتی را به همراه دارد و باعث تحریک مخاط داخلی ریه و بینی می شود. هیراب سان چندین مقاله در خصوص مضرات کلر در این سایت منتشر کرده است که می توانید در قسمت دانستنی ها ، در این مورد مطالعه کنید.

با فهمیدن نقاط ضعف روش های سنتی تصفیه آب آشامیدنی ، پی می بریم که امروزه به روش های مطمئن تری برای تصفیه آب نیاز داریم.

فواید استفاده از دستگاه و فیلترهای تصفیه آب

1- داشتن پوستی سالم و از بین رفتن بیماریهای پوستی از قبیل جوش و آکنه

2- کاهش خطر بروز سرطان و بیماریهای کبد
3- جلوگیری از بیماریهای کلیوی و مجاری ادرار
4- جلو گیری از بوی بد دهان و ناراحتیهای گوارشی
5- کاهش بروز ناراحتیهای قلب و عروق
6- کاهش وزن و تناسب اندام با نوشیدن مقدار کافی آب
7- کاهش زمان طبخ غذا
8- تهیه چای و قهوه با عطر وطعم و رنگ دلپذیر
شرکت کاسپین ارتباط عرشیا طراح و سازنده دستگاه های تصفیه آب و فاضلاب

این شرکت با استفاده از دانش و آخرین تکنولوژی قابل دسترس و کارشناسان کارآزموده مفتخر به ارائه خدمات ذیل می باشد:

تهیه ، ساخت ، نصب ، راه اندازى و بهره بردارى از سیستم هاى تصفیه و پالایش آب ودستگاه هاى آب شیرین کن به روش اسمز معکوس( R.O ) ، نمک زدایی آب لب شور و دریایی
انواع سیستم های تصفیه فاضلاب ؛ ساخت انواع پکیج تصفیه فاضلاب، در پکیجهای شرکت فرایند آب آریا مزایای پکیج های تصفیه فاضلاب و تکنولوژی IFAS جمع شده اند تا پسابی با کیفیت عالی تولید شود .

مشخصات فنی دستگاه :
دستگاه 1250FS قابلیت تولید 8 لیتر در ساعت آب تصفیه شده را دارد .

توان مصرفی دستگاه حدود 17 وات می باشد .
مشخصات پمپ :
پمپ های واترسیف بدون صدا و لرزش بوده و دارای شماره سریال جهت شناسایی می باشند .

دستگاه دارای ترانس جهت تبدیل برق شهری به ولتاژ مورد نیاز پمپ می باشد .
مشخصات مخزن :
مخزن های واترسیف از جنس پلی پروپیلن و دارای استانداردهای NSF و FDA و ضد زنگ , ضد فرورفتگی می باشند . از دیگر مزایای آن ها عدم برخورد آب به فلز و تبادل حرارتی پایین با محیط است .

فشار اولیه مخزن : psi 6

ماکزیمم فشار کاری : psi 50

بسته به فشار مخزن مدت زمان تخمینی پر شدن مخزن در حدود 90 الی 120 دقیقه خواهد بود.

از دیگر مزایای دستگاه 1250 FS :

گیج فشار بمنظور نمایش و کنترل فشار آب خروجی از فیلترهای سیستم پیش فیلتراسیون . در صورتیکه عقربه فشارسنج از 20 Psi کمتر باشد ، بایستی نسبت به تعویض فیلترهای P.P و کربن اقدام نمود .

شیر برقی در مواقعی که برق و یا جریان آب قطع شود ، آب ورودی به سیستم را قطع می کند .

دارای شیر اهرمی با طراحی زیبا و آب بندی قابل اطمینان .

زمان تعویض فیلتر ها :
– فیلتر های مراحل 1 تا 3 بسته به کیفیت آب ورودی , در طول 4 تا 6 ماه باید تعویض گردد .
– ممبرین چنانچه فیلتر های پیش تصفیه به موقع تعویض شوند معمولا هر 2 سال باید تعویض گردد.
– فیلتر های مراحل 5 و 6 هر یکسال باید تعویض شوند .